Keresik a rablás egyik lehetséges tanúját

2013.01.18 14:37

Csütörtökön egy ismeretlen férfi arcát takarva Dunaújvárosban a Dózsa György úton fegyverrel követelte a bevételt az Ibusz utazási irodában. Az elkövetőről a szemtanúk leírása alapján a nyomozók grafikát készítettek.

A rabló személyleírása: 30-35 éves, fehér bőrű, 175 cm magas, normál testalkatú férfi, a szeme  kék.  A bűncselekmény elkövetésekor fekete pulóvert, vajszínű pufi mellényt, sötét színű nadrágot viselt. Fején csíkos színű simléderes kötött sapka volt. A rendőrség a lakosság segítségét kéri abban, hogy akinek bármilyen információja van a bűncselekménnyel kapcsolatban, vagy a személyt a  grafika, illetve a biztonsági kamera felvétele  alapján felismeri, jelentkezzen a 107-es, vagy 112-es ingyenesen hívható számokon!

 

                         

 

Tanúként keresi a rendőrség  azt a hölgyet, aki rövidel   a bűncselekményt megelőzően, 11.42 órakor pénzt váltott az irodában, és akiről a biztonsági kamera felvételt készített.  A lehetséges tanúról készített kifotózott képen  a hölgy védelme érdekében  arcát kitakarták, de ha magára ismer, vagy ismerősei, családtagjai felismernék, jelentkezzenek, kéri a rendőrség.

Vissza

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.